ik heb net een nieuwe telefoon, ik heb heel veel spellen gekocht via de market (android) kan ik deze betaalde apps op mijn nieuwe telefoon zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, als je met jouw huidige googleaccount op je nieuwe telefoon inlogt.kan.je je betaalde appsbop die teleroon downloaden. Betekent wel dat je die apps niet meer op je (toekomstige) oude telefoon kan gebruiken.

Ja ik denk dat je gewoon je geheugen kaartje moet overzetten naar je nieuwe telefoon.

als het goed is kan je ze overzetten op een andere mobiel. je kan ze verzenden via bluetooth of als je een geheugenkaart hebt kan je ze daarop zetten en die in de nieuwe mobiele telefoon stoppen

log in op https://market.android.com/?hl=nl en ga naar mijn bibliotheek daar kun je op installeren klikken. en vervolgens voor je nieuwe telefoon kiezen. je telefoon gaat dan automatisch downloaden in installeren

Het des betreffende e-mail adres waarmee je de betaalde apps gekocht hebt kun je ook weer op je nieuwe telefoon gebruiken, maar: Dan moet je er wel zorgen dat je e-mail adres niet meer verbonden is met je oude telefoon, dit kun je doen door middel van je oude telefoon te resetten, dan wis je namelijk alle gegevens, dan wordt dus ook het contact verbroken met je e-mail adres en je oude telefoon, dan pas kan je je e-mail adres gebruiken op je nieuwe telefoon. Dit moet omdat je namelijk niet twee toestellen kunt hebben op één e-mail adres. Met e-mail adres bedoel ik uiteraard je Google Account.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100