ik bel/sms weinig, wat is dan voordelig? (prepaid of simonly?) en als ik zelf een nieuwe m telefoon wil kopen moet dan een simlockfree zijn???????????

ik ben een leek op dit gebied,hahaha

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het handigste is Prepaid(beltegoed) aangezien je anders elke maand moet betalen, ook als het niet op is. Bij Prepaid mag je zelf kiezen wanneer je nieuw koopt. Simlockfree is wel handig ja.

Dat is sterk afhankelijk van wat je als 'weinig' ziet. Het is handig om naar je verbruik van de afgelopen maanden te kijken. Daaruit haal je een gemiddeld gebruik en dan kijk je naar de tarieven van prepaid aanbieders en simonly aanbieders. Je moet ook rekening houden met dat beltegoed op een prepaid niet eeuwig houdbaar is. Verschillende aanbieders houden verschillende houdbaarheidstijden aan en die verschillen zelfs afhankelijk van hoe je opwaardeerd. Je ziet, zonder te weten wat je gemiddeld verbruik is en te berekenen wat de kosten binnen de verschillende producten zijn, is het onmogelijk voor wie dan ook om je een neutraal antwoord te geven. Je moet dit echt zelf even uitzoeken. Voor wat betreft de telefoon, deze moet in de meeste gevallen simlockvrij zijn. Wanneer de telefoon aan simkaarten van jouw aanbieder gelockt zijn, hoeft dit in theorie natuurlijk geen probleem te zijn. Hoe oud of nieuw het toestel is, maakt in de meeste gevallen niet uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100