Moet ik mijn oude abonnement afbetalen als ik een nieuwe koop?

Ik heb nu een abonnement bij T-Mobile en ze zeggen dat je binnen 3 maanden van het verlopen van je contract, je contract kan verlengen. Als ik nu mijn contract verleng met een nieuw abonnement + mobiel wordt mijn oude abo die in mei pas hoort te stoppen dan stopgezet of krijg ik mijn nieuwe abo pas in mei?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot 9 maanden 50% korting op Smart Start en Smart Plus Eenvoudig je contract vernieuwen Je behoudt je eigen nummer Zodra je nieuwe contract ingaat, is je oude contract afgelopen. Daarom heet het ook verlengen. Je houdt gewoon hetzelfde telefoonnummer, maar je gaat weer een nieuw abonnement aan voor 1 of 2 jaar. Dat betekent dus, dat je niet meer over 3 maanden kunt opzeggen. Voor T-mobile is dat interessant, want dan weten ze zeker dat jij nog 2 jaar een abonnement bij ze hebt.

Bronnen:
https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/...

Dit betekend dat de oude voorwaarden nog 3 maanden gelden. Hierna gaat je nieuwe abonnement in, van opnieuw 24 maanden. In het totaal heb je dan dus nog 27 maanden een contract lopen. Soms kan dit gunstig zijn wanneer je provider een goede aanbieding heeft en je niet verwacht dat ze binnen 3 maanden een betere hebben.

je kunt 3 mnd eerder verlengen maar het gaat pas in in mei dus opletten als je onbeperkt internet of iets dergelijks neemt je hebt bv al wel de smartphone maar nog niet het abonnement

Indien je bij dezelfde provider blijft geldt meestal 3 maanden vóór je einddatum dat je kunt verlegen bij een 1 jarig contract en 6 maanden bij een 2 jarig contract. Als je overstapt naar een ander, zul je je contract termijn moeten betalen en / of afkopen is ook een optie. Je betaalt dan alleen je contract. Ik (persoonlijk) zit nu bij MTV Mobile, kan nog inloggen bij Hi, en ook nog bij KPN. Voordeel voor mij is dat ik bij Hi nog gewoon gebruik kan maken van 100 gratis smsjes per maand terwijl ik een MTV mobile abo heb maar alles is van KPN namelijk. Bij MTV kan ik bijvoorbeeld maar 1 maand mijn rekening inzien en als ik inlog op Hi kan ik een complete specificatie krijgen van meerdere maanden (met precies hetzelfde 06 nummer). Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100