Zijn deze webshops betrouwbaar en heeft iemand ervaring met een van deze?

Beste lezers, ik heb een belangrijke vraag.
Ik ben van plan om voor het eerst een Smartphone te kopen (natuurlijk niet al te duur, maar wel goede kwaliteit). Na het zoeken is mijn keuze gevallen op de HTC Sensation XE. Op internet heb ik l aanbiedingen van deze telefoon zien staan zoals hele goedkope zoals op deze webshops:

GSM.nl http://gsm.nl/aanbieding/tmobile/smart-plus-100/1966/nieuw/0/11501/htc-sensation-xe-with-beats-audio/

http://bit.ly/x8mwg2 PhoneShop.nl

http://bit.ly/wqlKFB Algebeld.nl

http://www.2call.nl/62/smart-plus-100/2-jaar/T11294A2350D2/ 2call.nl

http://www.smartphonestunts.nl/smartphones/htc/htc-sensation-xe-beats-zwart/t-mobile-smart-plus/plus-100/nieuw/2-jaar

http://bit.ly/AzyFzf GSMeasy.nl

zoals je ziet is het allemaal dezelfde abonnement, namelijk: T-Mobile Smart Plus 100, de eerste 6 maanden betaal ik 12,48 en vanaf maand 7: 24,95.
Het abonnement is 2 jaar geldig en bij de eerste 4 webshops is het Gratis, en bij GSMeasy betaal ik 57 euro als eenmalig bedrag, Ook heb ik bij studentmobiel.nl gekeken en hier geldt hetzelfde alleen betaal ik hierzo 100 euro eenmalig.

Bij de T-Mobile site zelf betaal ik rond de 230 dacht ik (eenmalig)

Nou is mijn vraag aan jullie, heeft iemand ervaring met deze webshops? Of weten jullie hier meer over, want ik wil graag natuurlijk de goedkoopst mogelijke maar ik twijfel of het wel zo betrouwbaar is. Ik hoop spoedig van jullie te horen! (de acties gelden namelijk nog maar een paar dagen) Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb alleen maar positieve ervaring met webshops. Daarom doe ik de meeste aankopen ook online. Had laatst een amerikaanse site gevonden voor kleding en bekeek even de reviews bijna allemaal waren positief en dus had ik maar besteld. Duurde 1,5 week voordat ik 't had maarja het is wel uit amerika dus met een schip enzo. Om te weten of een webwinkel betrouwbaar is moet je op het volgende letten: -proffesionele uiterlijk ( als t er goedkoop en snel gemaakt uitziet is het meestal fake ) -als de prijzen te mooi zijn om waar te zijn dan worden de producten meestal of niet geleverd of je wordt bedrogen met een nep merk oid. -zoek naar keurmerken of zo een icoontje van 'webwinkel 2010' -betalingsmanieren , meestal als ideal erbij staat is het betrouwbaar omdat ideal een test doet voor zekerheid dat de koper het product ook echt ontvangt. Let op deze punten. Overigens weet ik dat de gsmshop.nl wel betrouwbaar is. Toegevoegd na 2 minuten: Lees de algemene voorwaarden en de kleine letters. Er staat bijvoorbeeld ( wat je al gemerkt heb ) 12,48 per maand ( 1e 6maanden ) , zo zal je nog wel wat dingen vinden) Zoals je datalimiet wat je maximaal mag gebruiken als je hier overheen gaat zal je fors meer moeten betalen etc

gsm.nl is wel betrouwbaar, over de andere sites kan ik geen oordeel vellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100