Is het mogelijk om in een uur tijd 1GB internet te verbruiken?

Bij de klantenservice van Ben zeggen ze dat ik gisteren meteen na aanschaf in een uur mijn gehele bundel van 1GB heb verbruikt. Ik heb niets met de telefoon gedaan en ben toen aan het werk geweest, dus dit is in mijn geval echt onmogelijk. Is het überhaupt mogelijk om in een uur tijd 1GB internet te verbruiken? Wat moet je daarvoor doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is zeker mogelijk maar als je niet bewust wat hebt gedownload is het erg onwaarschijnlijk. Had je toevallig streamende muziek aanstaan of heb je apps gedownload? BEN moet dat ook van hun kant kunnen aantonen als je er bezwaar tegen maakt dacht ik.

euhm 40 youtube filmpjes bekijken ( 1 filmpje is ongeveer 25 mb ) of heel veel downloaden wat ook stug lijkt aangezien de grootste app's ongeveer 16 a 17 mb oftewel het lijkt mij niet echt mogelijk

Absoluut onmogelijk in jou geval. Achtergrond data om bijvoorbeeld je mail op to date te houden kan nooit zoveel zijn! De enige mogelijkheden worden hier boven al beschreven dat zijn; radio stream, filmpjes kijken en of downloaden Toegevoegd na 35 seconden: * up to date

Met de huidige datasnelheden is het technisch mogelijk om dit soort verbruik te realiseren. De vraag is dan natuurlijk hoe? Een collega heeft iets soortgelijks meegemaakt. Na aanschaf en installatie van een iPhone ging deze vrolijk via 3G synchroniseren met de iTunes-bibliotheek, waardoor binnen de kortste tijd de databundel verbruikt was en collega met een forse rekening voor dataverbruik buiten de bundel geconfronteerd werd.

Het ligt eraan wat voor mobiel je hebt, als je een mobiel heb met 3G functie verbruik je meer mb dan gewoon GRPS ect.. je kunt dit instellen met je mobiel of je 2G internet wilt ontvangen of 3G, in jouw geval is het dus echt niet mogelijk. maar het kan dat je een radio aanhebtstaan en die verbruikt 10 0mb per 10minuten dacht ik of youtube en andere sites met flash enz verbruiken veel internet. Je zou BEN kunnen bellen want dit is niet mogelijk waarschijnlijk hebben ze een foutje gemaakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100