Mobiel verloren wat nu?

toen ik vandaag naar dansen reed op de fiets ben ik blijkbaar ergens onderweg mijn mobiel verloren, ik weet niet wat ik nu moet doen , naar het nummer bellen, al geprobeerd, er valt een lange stilte en dan begint er een vrouw te eggen dat het nummer niet bereikbaar is en ik geen voicemail kan inspreken.
het voordeel is, op alles heb ik een pincode, afbeeldingen, als je een foto maakt muziek, nummers enzo.
ik wil hem graag terug, maar weet niet hoe, kan iemand mij A.U.B. snel helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

OOK MET PREPAID LATEN BLOKKEREN!!! Ook van een prepaid aansluiting kan misbruik worden gemaakt. Alles wat daarmee gedaan wordt komt op jouw naam te staan! Daarnaast kan je nog een advertentie in de lokale krant plaatsen om te kijken of iemand je mobiel gevonden heeft.

Als je een abonnement hebt moet je onmiddelijk je simkaart laten blokkeren om te voorkomen dat iemand anders op jou kosten gaat bellen. Als je hem daarna weer terugvind kan je een nieuwe simkaart aanvragen.

Ik weet niet welke telefoon je hebt, al had je de iPhone had je in het begin de App moeten installeren van 'Find my iphone' ofzo iets in die buurt.. Ik ben bang dat je nu gewoon pech hebt, dat ze je simkaart eruit hebben gehaald en je telefoon hebben gehouden..

Toen ik hem kwijt was heb ik een smsje vanaf een andere mobiel naar mezelf gestuurd met de vermelding: Als u deze mobiel vind bel dan naar telefoonnummer dit ....... En uiteindelijk belde een vrouw die hem had gevonden. Je zou ook een aantal keer achter elkaar kunnen blijven bellen door de dag heen of vragen bij de politie of er iets is gevonden.

Bronnen:
Eigen ervaring

Duidelijk zit er al een nieuwe sim-kaart in, dus waarschijnlijk weinig te doen. Al gooien dealers voor de politie hun telefoon weg, omdat ze tegenwoordig ook de telefoon kan vinden, maar daar had je van tevoren inderdaad iets voor moeten doen. Helaas afscheid van nemen ... en niet meer verliezen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100