Ik kan niet meer bellen! (Samsung Star 2) Als ik iemand bel of iemand belt mij, hoort hij/zij MIJ wel, maar ik hem/haar NIET. HELP! hoe kan dat?

Ik heb een Samsung Star 2 en als ik hem op Speaker zet, dan hoor ik hem/haar WEL. maar met Speaker aan is nogal irritant, dus wil ik weer gewoon kunnen bellen.
Kan iemand mij ALSJEBLIEFT helpen? Heb jij toevallig ook een Samsung Star (2) of weet je het toevallig? want een telefoon is toch om te BELLEN?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb weinig verstand van mobiele apparaten maar ik weet wél dat dit de meest voorkomende storing is als er een oortelefoonplugje opzit en inmiddels is verwijderd. Is dat het geval dan even een oortje inprikken en meestal is het: voíla!

Iemand die ik ken had een telefoon die de hele tijd aangaf dat er een koptelefoon inzat. Misschien heb jij hetzelfde probleem? Was een software fout trouwens. Met een app (geen idee welke app) had hij het zo verholpen

Dan is je microfoontje kapot, heb ik ook.

Je hebt waarschijnlijk het volume van luisteren op de gewone speaker die je tegen je oor houdt op nul gezet. Zet het volume hoger terwijl je een telefoonverbinding met iemand hebt. De volumeregeling wekt apart van de speaker instelling, dus je moet de volume instelling wijzigen in de "normale" telefoon stand. Toegevoegd na 46 seconden: wekt = werkt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100