Is er een iPhone app die notificaties geluiden uitzet tussen bepaalde tijden (voor 's nachts)

Ik zoek een app (betaald of gratis, voor de iPhone 3GS) welke er voor zorgt dat 's nachts geen notificatie geluidje af gaat als bv een email binnenkomt, maar dat andere geluiden (bv beltoon/sms/wekker) wel afgaan.

'S nachts komen er altijd in de loop van de nacht mails binnen welke dan afgaan, welke kunnen wachten tot de volgende ochtend. De telefoon op tril zitten is geen optie omdat dan de beltoon/sms enz ook niet meer af gaan. Om elke dag via instellingen de instellingen te veranderen is een hoop werk, dus als er een app is waar je kan instellen dat email geluiden niet af gaan tussen 12 en 8, dan zou dat erg handig zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is ongelooflijk maar waar: er is geen app op de iPhone waarmee je geluidsprofielen kunt aanmaken zoals jij zou willen. Apple heeft dit zelf (nog) niet ontwikkeld voor de iPhone en heeft tot op heden ook geen andere partijen toegestaan om een dergelijke app in de AppStore uit te brengen. Alleen als jouw iPhone gejailbraked is ("gekraakt" zeg maar), dan bestaat er wel een programma dat ongeveer doet wat jij wilt. Dat programma heet "MyProfiles" en kan je vinden op http://www.intelliborn.com/myprofiles.html maar let op, dit werkt dus alleen als jouw iPhone gejailbraked is!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100