zit er verschil tussen de mogelijkheden bij verschillende android telefoons?

ik twijfel tussen twee telefoons,
ze verschillen wel 100 euro. ze hebben allebei android, maar kan er dan verschil zitten in mogelijkheden als ze allebei het zelfde besturingssysteem hebben?
en wat zijn die verschillen dan bijvoorbeeld??!!!
help me!
ik twijfel tussen deze:
http://www.belsimpel.nl/Samsung/Samsung-Galaxy-551-i5510-Black
en deze:
http://www.gsmeasy.nl/combo_details.php?k=34f8b80a48ece1777a168e66edb824fa&g_id=1203&utm_source=beslistslimmershoppen&utm_medium=cpc&utm_campaign=beslist

Weet jij het antwoord?

/2500

Elke ontwikkelaar geeft het Android systeem zijn eigen 'sausje'. Zo prijst HTC zijn HTC Sense aan en gebruikt Samsung zijn eigen versies. Beide kunnen technisch hetzelfde en werken vaak ook hetzelfde alleen soms net eventjes anders. Er zitten technisch wel wat verschillen tussen beide telefoons. Daarom is het handig eventjes bij een telefoonzaak of Media Markt langs te gaan om ze beide eens vast te houden. Voor mij is het gevoel van een telefoon belangrijker dan dat ze op papier een iets groter beeld hebben enzovoort.

ik heb de plaatjes bekeken en ik vond ze allebei er zowat hetzelfde uitzien, ga naar een winkel en vraag aan de verkoper wat ze kunnen. als je er een duidelijk beter vind kies je die. zijn ze allebei zowat hetzelfde kies je de goedkoopste!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100