Ik heb een BB en krijg een iPhone 4. Gaat het wel met de sim ?

Mijn broer heeft het aldoor over een iPhone abonnement maar ik heb een Vodafone Sim Only Bel+SMS+Web 300 abonnement met BlackBerry BLOX. Die kan ik toch uitschakelen als ik naar Vodafone bel en dan dat zeggen ? Kan dat en hoe gaat dat ? En dan ga ik een micro sim regelen in de Vodafone winkel in Groningen maar kan dat dat mijn kaartje dan in de iPhone 4 kan ? Dat micro sim kaartje ? Of gaat dat botsen ? Wat zijn dan de nadelen ? Dus een sim uit de BB naar de iPhone 4 ( wel micro sim ) met BB blox uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon even naar de helpdesk bellen en zij helpen je dan verder om te zorgen dat alles helemaal goed zal werken op je nieuwe telefoon. Daar zijn ze voor en moeten ze je mee kunnen helpen als helpdesk zijnde. Ik ben van een android naar Blackberry gegaan en dat was binnen no-time gepiept. Stel gewoon elke vraag die in je op komt, daar zijn ze nou eenmaal voor. Toegevoegd na 1 minuut: of was het Symbian? Wat het ook was, ik moest een ander Internet abonnement en weet ik het allemaal en ze hebben me netjes en snel geholpen.

Een iPhone heeft een Microsim, een BlackBerry een gewone. Je kan dus best even Vodafone contacteren met de vraag of je een Microsim kan krijgen (Vodafone verkooppunt kan je daar bij helpen) - Elke microsim past in een iPhone als die sim-unlocked is - anders moet je die iPhone gekocht hebben bij Vodafone. Zoiezo past je sim uit die blackberry niet in de iPhone.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100