Hoe ver van te voren kan je aangeven dat je na de datum van je mobiele abo geen abo meer wil?

Ik betaal me scheel aan KPN,en ik zou graag willen weten wanneer je doorkan geven dat je geen abo meer bij ze wil hebben

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als KPN'er kan ik je verzekeren dat je een maand opzegtermijn hebt, 31, dagen. Met uiteraard de inachtneming van je contractsduur. Het is wetttelijk vast gelegd dat je cintract niet stilzwijgend verlengd kan worden. Tevens zou je even de klantenservice kunnen bellen (1200, gratis nummer) om een abonnementsadvies te vragen. Te hoge rekeningen worden dikwijls veroorzaakt door een niet juist afgestemd abonnement. Bij KPN mag je elke maand je abonnement aanpassen. Mocht je toch besluiten weg te willen, dan kan je dit ook laten regelen door je nieuwe provider. Zij zorgen ervoor dat je, je telefoonnummer behoudt, en regelen de overstap. Dit mag de provider al 60 dagen van te voren aangeven.

1 maand van te voren maar wel eerst je contractduur uitzitten uiteraard.

Je zal wel veel bellen en of sms versturen. Maar je kunt nu opzeggen per eind van de contract datum. Als je het maar minimaal twee maanden voor het verloop van de contract datum doet.

er is geen maximale termijn voor. Je kan in principe meteen na het afsluiten aangeven dat je je contract op wilt zeggen, per einde eerste looptijd. Wel is het zo dat je meestal minimaal een maand voor het aflopen aan moet geven dat je van het contract af wilt.

Je kan ieder moment laten weten dat je het contract niet wilt verlengen. Er is wel een minimale opzegtermijn soms (bv tot 1 maand voor afloop), maar je zou theoretisch dezelfde dag dat je het hebt afgesloten al gelijk weer kunnen opzeggen. Alleen moet je wel het hele contract uitzitten. Vraag ook om schriftelijke bevestiging.

Volgens ligt dat aan de profider. Ik denk zelf dat het gemiddeld 3 maanden is!

Het moet minimaal drie Maanden voor jr contract afloopt anders zit je er weer een jaar of zelfs twee haar aan vast

Meteen na het afsluiten van je contract. Je zult deze wel na moeten komen. Vraag altijd om een bevestiging als je een abonnement afzegt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100