Wij worden meerdere malen per dag gebeld door onbekend nummer. Enige wat ik hoor zijn piepjes, alsof er een nummer gedraaid wordt. Wat kan dit zijn?

Dus de huistelefoon gaat over en op het display staat 'Onbekend' of 'Privé'. Wanneer ik opneem hoor ik piepjes alsof er een telefoonnummer ingetypt wordt. Deze piepjes gaan vrij snel en klinken niet alsof er iets met de hand in wordt getoetst.

Wij drukken altijd meteen weg omdat we het niet vertrouwen. Wat kan dit zijn?

En behalve dat het gewoon erg vervelend is, moet ik hiervoor contact opnemen met de provider of politie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dat nog nooit meegemaakt maar ht lijkt op iemand die aan het klieren is, je kan naar jou provider bellen om onbekende nummers te blokeren dan wordt je niet meer gebeld

Ik denk eigenlijk dat het niet zoveel kwaad kan. Deze mensen bellen jou, dus het kan je geen geld kosten ofzo. Is het niet een idee om toch eens te blijven luisteren? Ik vermoed dat het inderdaad een fax of computer is die het verkeerde nummer draait. Omdat jullie steeds gelijk ophangen, blijven ze het proberen. Als je gewoon aan de lijn blijft, merken ze misschien (eindelijk!) dat het het verkeerde nummer is. Ik zou me er niet druk om maken, het komt mij totaal niet voor als iets wat kwaad kan. Ik zou de volgende keer gewoon even blijven hangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100