Wat zou beter zijn, een iPhone 4 of een soortgelijke telefoon maar dan van bijv. Samsung?

Ik heb een iPod Touch, die fijn werkt. De iPhone werkt ongeveer hetzelfde alleen heeft die wat meer mogelijkheden. Maar nou vraag ik me af of bijv. Samsung met hun soortgelijke smartphones daar tegen op kunnen. Denk aan apps, muziek, snelheid enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb een iPhone 4 en hij bevalt super, Apple was wel de eerste die een smartphone als deze op de markt bracht, dus heeft de meeste patenten en de beste techniek, de rest is namaak, vind ik. De prijs is wel hoog.

iphone'ikhad samsung-galaxy S maar dat beviel me niet &nu heb ik een iphone die bevalt me een stuk beter!

Samsung Galaxy s ! IPhone is beperkt doordat alles op mac is toegespitst.

Voor je gezondheid (en die van de mensen om je heen) zou je eigenlijk voor de Samsung moeten gaan. Zie mijn antwoord op een gelijke vraag van twee weken geleden (" iemand ervaring met zowel de iPhone 3Gs als de Samsung Galaxy S? Zo ja; welke vind je beter/fijner?") Voor je privacy schijnt het ook beter te zijn, ik weet niet hoe belangrijk je dat vindt? En qua kosten schijnt de Galaxy het ook te winnen.

zeker geen apple kopen is zegt niet dat ze slecht zijn maar de nieuwe smartphones die nu uitkomen zijn beter omdat de dual processors gebruiken en hoogere kwaliteit camera's en de apple is vergeleken met andere smartphones duur.een echte iphone killer is de samsung galaxy s2 die binnenkort uitkomt zeker een aanrader!

Een iPhone natuurlijk , maar het is jou keuze zou wat tijdschriften er op na slaan dan kom je zelf tot de conclusie welke het beste voor je is succes er mee

Ga je voor de specs en weinig beperkingen: android Ga je voor gebruiksgemak: iphone Trouwens, je kan altijd nog je iphone jailbreaken voor minder beperkingen. Ik zou als je voor een iPhone kiest wel wachten tot de iPhone 5

Ik zou gewoon ff op de iPhone 5 wachten want die is beter :D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100