Verschil blackberry bold 9780 en curve 9300.

Wat is nu het verschil tussen een blackberry bold 9780 en een curve 9300, behalve het uiterlijk natuurlijk.

Welke van deze 2 is beter en wat is er precies beter aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er zijn verschillende verschillen, het prijsverschil van ongeveer 140euro, de belangrijkst specificaties verschillen zijn: schermresolutie de bold 480*360, de curve 320*240 camera de bold 5mp, de curve 2 mp geheugen de bold 512mb, de curve, 256 accu in de bold zit een grotere batterij, en heeft een iets langere gespreks en stand-by tijd. kijk voor de volledige lijst met specificatie de bron.

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl/productvergelijk?...

Bij de bold krijg je meer waar voor je geld. Belangrijkste dingen zijn; meer geheugen, betere camera en een meegeleverd sd kaartje van 2gb. Op de link kun je beide telefoons naast elkaar leggen in overzichtje met de specificaties.

Bronnen:
www.gsmhelpdesk.nl

De blackberry bold heeft een camera van 5 megapixel met autofocus. De bold gaat 528 uur mee en de curve 408 uur. De bold kan divx afspelen en de curve niet. De bold heeft gps en de curve niet kortom: ik zou de curve halen omdat die veel goedkoper is en er weinig verschil is met de bold. Toegevoegd na 3 minuten: Maar als je juist een telefoon wilt met divx en gps erop en je hebt het geld ervoor zou ik de bold halen

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl/gsm/blackberry/85...
http://www.kieskeurig.nl/gsm/blackberry/97...

Bold is duurder, Curve is IETS kleiner maar voelt ook meer als een speeltje aan. Bold is ook wat Stoerder zegmaar. Ik raad de bolt aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100