Ik wil een telefoon op de slaapkamer en heb er al een voor de woonkamer, wat moet ik (erbij) kopen?

Ik heb een Siemens Gigaset 4000 C in de woonkamer. Een nieuwe extra handset van dit type is niet meer nieuw (ik wil absoluut niet gebruikt) te koop en de telefoon bevalt me uitstekend.

Kan ik voor de slaapkamer een handset van een alternatief type kopen, of kan ik een tweede complete telefoon nemen (dan heb ik dus twee verschillende basisstations), of moet het een hele nieuwe set van telefoon + extra handset worden.

Omdat de telefoon die ik heb het prima doet, is het eigenlijk een beetje tegen mijn principe om die maar in de container te gooien. Maar ja, als het niet anders kan....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou gaan voor de tweede complete telefoon. Prijstechnisch interessant, en het werkt gegarandeerd! Toegevoegd na 31 seconden: Gigaset vind ik trouwens nog altijd de betere keuze.

Twee basisstations op één telefoonlijn lijkt me niet te lukken. Zeker niet als je ook van de mogelijkheid gebruik wilt maken om gesprekken door te verbinden naar een ander toestel. Trouwens, zo duur zijn die setjes tegenwoordig niet meer.

je kunt gewoon een handset van een ander merk kopen: http://www.goeievraag.nl/vraag/siemens-dect-telefoons-koppelen-ongeacht.13761

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100