Wat is de beste nokia telefoon

Weet jij het antwoord?

/2500

De oudere. Waar je nog alleen mee kon bellen.

Dat ligt eraan wat je ermee wilt doen (foto's maken, mp-3 of alleen maar bellen). Is dus geen eenduidend antwoord op te geven.

HTC Diamond :)

ligt eraan wat je er allemaal mee wil doen, alleen bellen, mailen, telebankieren etc etc etc

ligt eraan wat je wilt, weet niet wat voor jou een must is maar de n95 en de n82 zijn fijne toestellen met veel mogelijkheden groetjes

Dat is denk ik heel persoonlijk. Zelf heb ik de E71 die wat meer gericht is op de zakelijke markt. Maar ik vind het een fijne telefoon en ik zou niet meer een andere willen.

ligt eraan wat je wilt. ikzelf heb lang getwijfeld over de E71, het is de G1 android telefoon geworden (type ik dit bericht nu mee)

De allereerste, niet kapot te krijgen en fatastische snake op beschikbaar. Wat heb ik me toch vele uren vermaakt met die snake :)

er gaat niks boven een klassieke nokia

De best verkopende GSM ooit: Nokia 1100

Bronnen:
http://www.google.nl/search?hl=nl&ei=XlDLS...

Ik denk dat wanneer je aan 1000 mobiele bellers de vraag zou stellen: Wat denk je dat de best verkopende GSM ooit is?, er maar weinigen de Nokia 1100 zouden noemen. De Motorola RAZR en Nokia 6310 zouden veel vaker genoemd worden, maar toch is die eer weggelegd voor de Nokia 1100 met meer dan 200 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2003. Sterker nog; de Nokia 1100 serie is formeel zelfs het best verkopende gadget ter wereld. Die aantallen zetten alle groots aangekondigde berichten over de meer dan 50 miljoen verkochte RAZR,s 10 miljoen Chocolate's, 100 miljoen iPod's en 115 mijoen verkochte Playstation 2 consoles ineens in een heel ander daglicht.

Bronnen:
http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/4827

n79 even wachten nog

de 6230i

Waarschijnlijk de Nokia N97, moet nog uitkomen maar wordt nu al getipt als het beste toestel van de nokia N series

Bronnen:
http://www.gsmarena.com/nokia_n97-reviews-2615.php

Dit kan alleen de 6310(i) zijn!! Een toestel waar nog steeds dagelijks vraag naar is, en ook nog steeds (refurbished) verkocht wordt. - Lange standby tijd (een week) - crashed niet (zoals veel nokia's tegenwoordig) - start snel op - perfecte afmetingen om mee te bellen, en toch niet te groot in je broekzak enz. enz. Begrijp me niet verkeerd, ik gebruik zelf ook nieuwe toestellen met zoveel mogelijk (on)zinvolle functies. Heb op het moment een iPhone 3G en ben erg benieuwd naar de nieuwe iPhone die waarschijnlijk over een aantal maanden (speculaties) uitkomt. Maar je vraag is: Wat is de beste Nokia telefoon? En dat is de 6310(i)...Als telefoon is deze gewoon het beste wat Nokia ooit gemaakt heeft. Wat is op dit moment de beste Nokia smartphone? Is een geheel andere vraag. (De 1100 serie is inderdaad meer verkocht, maar dat betekend niet automatisch dat dit het beste toestel is. Wel een leuk weetje en linkje!)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100