Smsje komt niet aan?

Ik heb al ongeveer anderhalf jaar een abonnement bij vodafone, en het is me tot nu toe goed bevallen.
Maar sinds kort komt het heel vaak voor dat als ik een smsje stuur dat langer is dan pagina, dat die niet aankomt?!
Ik heb het gevraagd aan mijn vriendin, en ze zegt dat het licht van haar mobiel wel gaat branden, maar dat ze niks krijgt verder?
weet iemand wat ik hier aan kan doen, want om elke keer die lange smsjes driedubbel te moeten sturen kost me eigenlijk wat te veel beltegoed..

Toegevoegd na 4 minuten:
Mijn vriendin heeft overigens net een nieuwe mobiel, dus daar kan het misschien ook door komen..
maar dan klopt het volgens mij alsnog niet helemaal, want volgens mij zou een mobiel toch echt smsjes die iets langer als normaal zijn moeten kunnen ontvangen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via de online Vodafone-inlog kan je in elk geval al elke dag gratis twee kleine smsjes sturen. In jouw geval zou ik geen lange boodschappen meer sturen, maar ze in drie korte verdelen. Voor lange verhalen kan je beter e-mailen.

Eén sms is maximaal 150 tekens en dan betaal je ook voor één sms. Heb je meer tekens, dan betaal je ook 2, 3 of meer sms'jes. Kan het niet zo zijn dat ergens bij de Instellingen van de mobiel van je vriendin staat ingesteld dat een sms'je deze 150 tekens niet mag overschrijden? Waarschijnlijk is dat wel aan te passen dan. En als dat niet lukt zou ik het gewoon bij de winkel navragen waar ze hem gekocht heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100