Hoe verwijder ik deze video van mij mobiel?

Ik heb op mijn nokia c3 perongelijk een video gedownload en deze wil ik verwijderen uit mijn videos, maar dat lukt niet: krijg de melding "kan niet verwijderen". Wat nu? Deze video beachouw ik als ongewenst en wil deze zo snel mogelijk weg hebben..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is het een 'dirty' video? Ik zou je mobiel in de pc inpluggen en dan vanaf daar e bestanden beheren.

Wanneer je door middel van een Micro USB kabel (niet standaard bijgeleverd) de telefoon verbind en via je computer het bestand probeert te verwijderen, werkt het dan? Zo nee kun je het altijd nog via de Ovi Suite software vinden op de website van Nokia.

Bronnen:
www.nokia.nl

Het handigste - én snelste- verwijder je een video van de Nokia c3 serie met Ovi Suite via bluetooth. Je zult dan een dongel in een vrije usb-poort moeten plaatsen plus de Ovi-suite 3.0 op de pc installeren. Druk op de onderstaande link en controleer aan welke eisen de pc moet voldoen- Windows Vista en hoger- plus nog enkele hardware vereisten,zodat je niet voor niks spulletjes gaat kopen. http://www.nokia.nl/support/software/nokia-ovi-suite/compatibility-and-download Deze OVI suite kun je dan gebruiken om de bewuste video op te zoeken en in een Verkenner achtige omgeving op de pc verwijderen,nét zoals je andere bestanden verwijdert ! Succes :http://www.nokia.nl/support/software/nokia-ovi-suite/compatibility-and-download

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100