Ik heb een Iphone, zoon wilt een Blackberry, of kan hij beter een Iphone kopen?

wat is er zo leuk aan een blackberry?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jongeren willen een Blackberry omdat ze ermee kunnen Pingen; geen idee wat het is, maar het is enorm populair.

Waarom zou hij een iPhone moeten kopen? Als je zoon een Blackberry wil, zou ik die hem gewoon aan laten schaffen. De eerste prepaid Blackberry is op de markt, dus dat is een goede optie. Ik weet niet hoe oud de jongen is, maar een dure Blackberry of nog duurdere iPhone is qua abonnement al erg duur voor een kind/tiener/puber en al helemaal als er iets kapot gaat door schuld. Dat wordt niet vergoed en vooral voor een iPhone lopen de kosten dan erg hoog op. Dat is het nadelige plaatje van de toestellen. De voordelen zijn overal te vinden ;)

Met de iPhone kun je ook pingen. In ieder geval in november als het nieuwe iOS, 4.2 uit is. Mogelijk ook nu al nadat de iPhone gejailbreakt is. Een Blackberry heeft een zeer matig besturingssysteem en het is eigenlijk een toestel wat hoofdzakelijk door oudere zakenmensen gebruikt wordt. De iPhone is niet alleen heel hip en trendy, het is de beste smartphone die mementeel te koop is. Zeker het scherm is top. Er is nieteen telefoon met zo' scherp en helder scherm als de iPhone 4.

Met een Blackberry kun je 'pingen', een soort sms maar dan gratis (alhoewel internet voor blackberrys wel wat duurder is). Voor de rest is de blackberry waarschijnlijk ook een statussymbool; ze worden ook in de zakenwereld veel gebruikt. Tegenwoordig is er ook een app voor Iphone (android?) waarmee je kunt pingen. Als het dus alleen om het pingen gaat kan hij ook een Iphone of Samsung Galaxy overwegen.

Gewoon een iPod touch kopen, ik heb zelf de nieuwste ,u kan er mee bellen via FaceTime dankzij de 2 camera's ,u kan nog een app installeren waarmee je voor 3 cent per gesprek belt, de nieuwe iPod is verkrijgbaar voor 230 euro de oudere is nog goedkoper

Het aller beste wat ik hier op kan antwoorden is: Laat het zelf kiezen.

Bronnen:
zelf laten kiezen.

beste van beide in 1 toestel ;)

Bronnen:
http://www.gsmarena.com/blackberry_torch_9...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100