ipod touch

Iedereen zegt dat producten van apple slecht zijn..ik wil graag een ipod touch kopen maar veel mensen zeggen dat ik dit niet moet doen..moet ik dat nou gaan geloven of zal ik toch maar een Ipod touch gaan kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zelf heb ik ook een iPod touch, al zeker 3 kwartjaar. Er is nog steeds niets mis mee. Tip: zou er sowieso een hoesje bijkopen. Puur om het mooi te houden.

Dat zegt helemaal niet iedereen. Sterker nog, over ‘t algemeen steken ze qua gebruiksgemak en bouwkwaliteit (ver) boven de concurrentie uit. Maar de prijs ook.

ik heb zelf een ipod touch 64 g. je kan zoveel met dat ding dat is niet uit te leggen. van je boodschappen bij albert hein tot de meest grafische spellen en photoshop programma's. kijk zelf maar even . http://www.apple.com/nl/ipodtouch/ ik vind het een super leuk ding .

Bij mij op het werk hebben veel mensen een iPhone en sommige een iPod Touch (inclusief mijzelf). Iedereen is er hartstikke blij mee. Als je die graag wilt kopen, moet je dat gewoon doen! Je kunt er super veel mp3tjes op kwijt, filmpjes erop zetten, internetten, Youtube kijken en er zijn heel veel leuke spellen beschikbaar :)

Ik vind de Ipod touch nu juist een toppertje. Mooi scherm, dun, geweldige applicaties, leuke games, agenda, vette Ipod, films kijken, youtube account. De Iphone is een ander verhaal. Dat is bedoeld om mee te bellen maar dat werkt voor mij maar matig. Voor mij dus een nokia en een Ipod Touch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100