Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik met mijn Europese mobiel mobiel internetten op 3G/4G in de V.S. ?

Gaat dat goed als ik een eigen SIM-kaart gebruik (roaming) en wat gebeurt er als ik een Amerikaanse SIM-kaart koop en deze in mijn Europese 4G smartphone duw?

Toegevoegd na 30 seconden:
Kan ik met mijn Europese mobiel, "mobiel internetten" op 3G/4G in de V.S. ?

Toegevoegd na 2 minuten:
Bonus: Zijn er eigenlijk makkelijk prepaid SIM-kaarten te verkrijgen met data tegoed in de VS?

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
1.1K
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Ja, kan met KPN-prepaid maar is duur: €2,50/Mb, €1,75 bellen, €1,28 gebeld worden, SMS voor €0,77. https://www.kpn.com/mobiel/bundels/buitenland/tarieven/roaming.htm Ik weet dat T-mobile prepaidkaarten verkoopt IN de VS maar het opwaarderen (zonder adres) is nogal gecompliceerd!
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Afgelopen maand heb ik toen ik in Amerika was een T-mobile sim kaart gekocht bij de Walmart. Dit kostte $35,00 en hiermee kreeg ik onbeperkt data (eerste 5 GB was op 4G snelheid) en 100 min bel/sms. De installatie was erg gemakkelijk en je hoefde geen adres op te geven (anders het adres van je hotel). https://www.walmart.com/ip/T-Mobile-Complete-SIM-Kit/39081494

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het ligt eraan welke telefoon je hebt, als je een iPhone 5s of hoger hebt kan dat sowieso als die in Europa is gekocht, andere toestellen kan je kijken op de doos.
En voor de simkaart: https://www.internationalsim.nl/sim-kaarten/verenigde-staten
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding