Wat is de beste Sim Only provider/aanbieder?

Bij mijn laatste abonnement kreeg ik een Sim lock vrije Samsung S5 kado en deze voldoet nog steeds aan mijn verwachtingen. Daarom zou ik hier graag een simkaartje indoen. Zelf ben ik vrij handig met internet en techniek, maar ben ik eigenlijk opzoek naar reacties van andere om mijn mening te bevestigen.

Ik ben opzoek naar een abonnement met 1 GB databundel en zo min mogelijk belminuten/SMSjes. Dit heb ik uiteraard ingevoerd in een vergelijker op www.goedkoop-sim-only.nl en dan komen continu Ben en Youfone naar boven. Klopt dit?

Heb zelf liever dat ik bel via het netwerk van KPN en kom dan ook op Youfone. Graag wacht ik jullie reacties af om hier mijn daadwerkelijke besluit op af te stemmen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uit een onderzoek van de Consumentenbond kwam Simyo als de beste naar voren. Ik ben zelf al járen gebruiker (in binnen- en buitenland) en heb nog nooit een storing gehad. Simyo is een KPN-dochter en gebruikt dus dat netwerk. Toegevoegd na 59 minuten: Aanvulling: Je kan onafhankelijk van elkaar de grootte van je bel/SMS-pakket en Mobiel Internet-pakket kiezen. Dat is per maand door jezelf aan te passen via hun site.

Bronnen:
https://www.simyo.nl/tarieven/sim-only

T-mobile kan ik ook erg aanraden! Goede prijzen, mooie app. Het is ook erg betrouwbaar ik zit nu al 4 jaar bij hun en ik heb nog nooit een storing gehad.

1250 mb en 300 min/sms voor 15 euro bij KPN compleet. Niet gek dacht ik zo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100