Weet iemand waarom mijn HTC one m8 niet meer aan gaat?

Hi,

Gisteravond heb ik mijn htc one m8 de hele avond kunnen gebruiken totdat deze leeg ging. Heb hem zien uitvallen met het bekende batterijtekentje, dus het feit dat de batterij leeg was, was daadwerkelijk de reden dat hij uit ging.

Vervolgens (zoals ik vrijwel altijd doe) mijn telefoon aan de lader gelegd en gaan slapen. Vanochtend ging hij niet meer aan, ik ging er vanuit dat hij gewoon niet was opgeladen.

Net heb ik hem een halfuur aan een andere oplader gelegd - het beeld gaat niet meer aan met de oplaadindicator. - ik zie echter wel bovenin dat het oranje led-lampje aan gaat (dit zou betekenen dat hij wel oplaad)..

Toch krijg ik mijn telefoon met geen mogelijkheid meer aan, iemand hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

beste lione het kan zijn dat die is vast gelopen door dar die uitviel toen je hem gebruikte kunnen ze soms niet tegen wat je kan proberen is heb herstarten dat kan je doen door de aan en uit knop en de volume omhoog knop 10 tot 25 seconde ingedrukt te houden en dan met de aan/uit knop hem weer aan te zetten. ik hoop dat het werkt anders moet je hem even laten na kijken. als het al een ouden telefoon is +2 jaar kan het gewoon zijn dat die kapot is julius

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100