Hoe zorg ik er voor dat mijn smartphone meer geheugen kan krijgen?

Hallo,
Ik heb een LG l70 en ik heb onvoldoende opslagcapaciteit krijg ik telkens in beeld. Hoe kan ik dit geheugen uitbreiden? Kan dit met een SD-kaart of hoe zit dit?

Mvg, Timo

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat bij mij altijd help is het handmatig opschonen van je telefoon. Gewoon aan een pc koppelen en verwijderen wat je overbodig vind aan bestanden. Vaak zijn dit bestanden die je dacht al verwijderd te hebben; bijvoorbeeld restanten van een app. Toegevoegd na 42 seconden: *helpt* Toegevoegd na 10 minuten: Ik kreeg namelijk ook vaak de melding dat ik te weinig geheugen zou hebben; terwijl mn telefoon nog ruim voldoende had..

Je kunt hem inderdaad uitbreiden met een micro sd-kaart en de apps waarmee dat kan zoveel mogelijk op de sd-kaart zetten waardoor er op het interne opslag weer ruimte vrij komt. Als je er een micro sd-kaart inzet wil ik je adviseren om de app "cleanmaster" op je telefoon te installeren vanuit de Google playstore want die geeft aan welke apps verplaatsbaar zijn automatisch om ruimte vrij te maken. Dat is wel makkelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100