Wat is de beste mid-end smartphone tussen de €150 - €200?

Momenteel heb ik de Alcatel One Touch 6010D. De kwaliteit van deze telefoon valt mij tegen, hij is redelijk langzaam en loopt regelmatig vast (slechts 512MB RAM en dualcore processor)

Ik heb al wat gezocht op tweakers.net/pricewatch en ik zat te denken aan de Motorola Moto G.

Ik zoek een smartphone met (minstens):

- 1GB RAM

- Quadcore processor

- Minsters 16GB geheugen, of mogelijkheid voor microSD

- Gewone- en frontcamera

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De moto G is inderdaad een uitermate goede telefoon voor die prijs, die heeft ook alles waar je naar zoekt. Ik heb zelf de 2013 versie, die is een tikje kleiner dan de 2014 versie. De hardware van de twee versies is wel dezelfde, het enige echte verschil is de schermgrootte (4.5" of 5") en dat de speakers aan de voorkant zitten bij het nieuwe model.

De Moto G 2014 lijkt mij een goede keus. Snel, betrouwbaar, Android Kitkat en voldoet aan de rest van jouw eisen. Ik had persoonlijk liever de Moto G van 2013 gekozen vanwege een iets compacter formaat(persoonlijke voorkeur dus, misschien vind jij 5 inch juist fijn), maar deze is slechts met 8GB verkrijgbaar(zonder microSD). De 2014 editie heeft ook 8GB maar wél mogelijkheid voor een microSD.

Zoals hier boven staat is de moto g het beste voor die prijs, maar als je 269 euro kunt uitgeven heb je een oneplus one wat heel wat beter is.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/381858/onep...

iphone 4 kan ook

HTC ONE X. Is een mooi toestel en moet rond die prijsklassen zitten. Toegevoegd na 5 minuten: http://www.handysell.nl/htc-one-x-64gb.html?source=admarkt&utm_source=marktplaats&utm_medium=admarkt&utm_campaign=-HTC+One+X%2B+64GB Het kost 40 euro meer. Maar dan heb je wel een hele goeie telefoon voor een mooie prijs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100