Wat is de beste smartphone onder de 100 euro?

Ik wil geen 2dehandse smartphone en graag met een 2de camera

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat exact de beste smartphone voor jou is is op afstand niet te bepalen. Dat is behalve je eisen qua prijs en camera van te veel factoren afhankelijk. Welke vorm, kleur, merk, extra opties etc. etc. wil je graag hebben. In de bron een verwijzing naar een vergelijkingssite. Volgens die site komen er 10 modellen in aanmerking voor de eisen (smartphone onder €100,-, nieuw en 2e camera) die jij stelt in aanmerking. Het is verder aan jou om te bepalen welke van die telefoons het meest in jouw smaak valt. Houdt er wel rekening mee dat al deze telefoons op Android (of een ouder systeem) werken. Ook hebben deze telefoons lang niet alle functies die high-end toestellen als de Samsung S5 of iPhone 5S hebben. Ook zullen zaken als camera's, scherm, kleuren etc. van mindere kwaliteit zijn dan de topmodellen. Toegevoegd na 3 minuten: Zo te zien moet je zelf even de filters opnieuw instellen (onder €100, 2e camera, bellen/internet) als je via de bron op de link klikt.

Bronnen:
http://www.vergelijk.nl/mobiele_telefoon/f...

Dit is de beste nu te koop voor minder dan € 100: http://tweakers.net/pricewatch/373218/archos-40-titanium-zwart/specificaties/. Ze kost €99,99 bij de bekende en goede webshop Coolblue. Succes met je aankoop!

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/373218/arch...

Hoi Yannick, Voor onder de 100 euro zijn er niet veel goede smartphones beschikbaar. Verstandig is je budget met ongeveer 20 euro te verhogen. Voor dat bedrag heb je bijvoorbeeld een motorola moto E. Deze heeft weliswaar geen 2e camera, maar heeft wel de beste waar voor je geld. Veel succes nog!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100