Bestaat er een hardlooptraining voor op de iPod waarbij je je eigen muziek kunt afspelen?

Ik weet dat Rennen met Evy bestaat, maar dit is niet wat ik zoek. Daarbij zit namelijk al muziek, en ik hou niet van die muzieksoort (en dat motiveert mij dan weer niet tijdens het hardlopen!).
Ik zoek dus iets wat je op je iPod kan zetten waar je je eigen muziek onder kunt zetten o.i.d. (beginnersschema). Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan de apps van Runtastic gebruiken ( Runtastic Pro ) of de Nike + iPod app, maar heb vaak gehad dat die maar niet wou starten bij mij. Maar de apps van Runtastic zijn wel goed!

Ik gebruik zelf looptijden.nl de app en deze werkt super goed hij zegt elke keer als je een kilometer heb gerend hoe hard je ging enzo . Ook kun je je eigen playlist afspelen!

Hoi Goede Vraag-steller, Goed nieuws voor je: er is tegenwoordig ook een "Start to Run"-app voor Android en iOS. Daarbij kun je wèl je eigen muziek draaien. Meer info lees je op http://tinyurl.com/jw958f8. Deze app maakt ook goed gebruik van je GPS. Je ziet dan hoeveel km je hebt afgelegd, je gemiddelde snelheid en je snelheid op bepaalde delen. - Meer keuzes? Ik vergeleek diverse hardloop-apps op http://tinyurl.com/lr5sn6z - Handige info over beginnen met hardlopen: http://tinyurl.com/lwxtvey - Over gaan en blijven hardlopen en wat me hielp: http://tinyurl.com/lrn7anh Hoop dat je hier iets aan hebt. Veel succes én plezier bij het hardlopen! Op mijn blog loopvuur.tumblr.com lees je meer handige en leuke tips en inspiratie voor mensen die (gaan) hardlopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100