Hoe kan ik mijn tablet resetten??

Ik heb een Point of View Mobii 7 Generatie 2 tablet.
Nu wilde ik apps naar de SDCARD verplaatsen en bleef ie vastzitten dus drukte ik de resetknop achterop in.
Alleen blijft nu vastzitten bij het opstarten...
Hij heeft 4 knoppen: Aan-uitknop, terugknop, thuisknop en eentje voor extra opties. Hoe kan ik met deze knoppen hem een hard reset ofzo geven? Of anders de software opnieuw installeren via de computer?? Pls help! Kan hem nu niet meer gebruiken!!(op de fotos staan de knoppen..)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dan een grotere/nieuwere versie, maar wel een PoV tablet ook. Toen ik de mijne kocht was hij gereset en moest ik via de computer eerst de firmware erop zetten met een programma'tje genaamd Livesuit. Als het goed is staat in je handleiding de exacte link naar de firmware download website. Het probleem met dit soort tablets is wel dat, elke keer als er een nieuwe Android versie uitkomt, je je tablet moet resetten en de nieuwe firmware er met Livesuit op moet zetten. Hij kan niet rechtstreeks updaten.

Je moet de volume knop naar beneden en de aan/uit knop een aantal seconden tegelijk indrukken als de tablet uitgeschakeld is. Je krijgt dan de bootloader van android te zien. Je kunt in de boot je tablet terugzetten naar fabrieksinstellingen. Je kunt met de volume knoppen naar boven of naar beneden gaan in het menu en met de aan/uit knop selecteer je de keuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100