Ik heb mijn iPhone in het water laten vallen, wat moet ik doen?

Vandaag is mijn 7 maanden oude Iphone 4s in het water gevallen. Hier baal ik natuurlijk enorm van. De schade lijkt beperkt, alleen doet de speaker het niet meer en is het balkje van de volumeregelaar onderin in bijvoorbeeld muziekapps op een of andere magische wijze verdwenen... Ik heb hem nu in een bakje met rijst gelegd, en laat hem daar voorlopig nog wel even in liggen. Nu is er nog een probleem, op internet staat op verschillende fora dat het hopeloos is, omdat het van binnen gaat roesten en hij dan over een paar maanden alsnog kapot gaat. Hij is trouwens maximaal twee seconden in het water geweest, toen heb ik hem er snel uit gehaald en met een handdoek gedroogd. Er zit een beschermsticker op en een hoesje omheen. Zou dit nog geholpen hebben? Alvast bedankt..

Weet jij het antwoord?

/2500

pak een t-doek, leg die op de verwarming. Maar kijk eerst of die niet loei heet is. Gewoon dat je je hand erop kan leggen. Naar vier uurtjes is ie droog. Zet je toestel uit anders maakt die kortsluiting.

Haal batterij sim kaart geheugenkaart enz eruit ga hem dan stofzuigen, dan komt er allemaal water uit

Je iPhone zat het waarschijnlijk nog doen. Mijn vader heeft zijn iPhone ook een in het bad laten vallen. Zijn iPhone doet het nog steeds. Geen problemen mee. Wat betreft het speakerprobleem, je kunt je iPhone laten repareren bij een zaakje. Vaak zijn er in de buurt van elke grotere stad wel studenten die dat voor een paar tientjes doen. Je kunt eens proberen je iPhone te herstellen en een reservekopie erop zetten. Waarschijnlijk is het balkje dan weer terug

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100