Zal mijn beltegoed ook zo snel op gaan in me samsung galaxy s2 met een bb prepaid simkaart van tmobile?

Hallo,
Mijn blackberry is al een week kapot en heb een nieuwe samsung galaxy s2 besteld. In me blackberry had ik een prepaid blackberry simkaartje van tmobile(jeweetwel,waar je mee kan pingen)
Nu is mijn vraag,als ik dat simkaartje in me nieuwe mobiel stop en er weer beltegoed op zet.. zal het beltegoed dan net zo snel opraken als in me blackberry?
Want ik was binnen 3 dagen 10 euro btg kwijt zonder echt met 3g op internet te gaan.

Bedankt x

Weet jij het antwoord?

/2500

Wanneer je het hebt over slechts het bellen en smsen, zal dit niet sneller of langzamer op gaan. Je provider vraagt namelijk per sms of belminuut je geld, en dus is dat niet afhankelijk van de telefoon die je gebruikt. Wanneer je het hebt over internet is het een ander verhaal. Een BB verbruikt gemiddeld minder internet, omdat deze internet als het ware verzend en ontvangt met pakketjes, ipv losse informatie. Wanneer je op de zelfde manier je internet (3g) zou gebruiken op je galaxy als op je BB zal je internetverbruik daardoor dus iets stijgen. Overigens gebruikt een BB speciaal internet, dus moet je even kijken of je prepaid simkaart niet voor een BB is. In dat geval kun je namelijk de internetbundel niet gebruiken op een galaxy.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100