Hoe verwijder je het geluid bij je camera van de samsung galaxy ace?

Telkens als ik een foto maak en ik heb me mobiel op stil staan komt er een geluidje als ik een foto maak, en dat wil ik het liefst gewoon uit hebben. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hi, Als deze optie beschikbaar is op jouw telefoon, kan het geluid van de camera worden uitgeschakeld via Instellingen > Geluid > Volume. Hier dien je het Systeem-schuifje helemaal naar links te slepen. Het is echter mogelijk dat het sluitergeluid niet kan worden uitgeschakeld in verband met geldende wetgeving in het land waarvoor de telefoon is uitgebracht. Met vriendelijke groeten, Alex Samsung WebCare

Ga naar camera. Klik op instellingen knopje. Klik op die boutendraaier. Klik op geluid sluiter. En klik op stil

Ik heb me hier ook scheel naar gezocht op mn Omnia 2, het is al wel een wat oudere telefoon maar misschien heb je er wat aan. Als ik aan de zijkant op een volumetoets druk dan heb ik de keuze uit 3 standen een afbeelding van een telefoontje met een ssoss stand, luidspreker met een X stand en luidspreker met geluidgolfjes stand, je moet dan de luidspreker met een X stand hebben dan is de sluitertoon uitgeschakeld. veel succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100