Als ik al mijn foto's verwijder op mijn iPhone, en dan synchroniseer blijven ze dan wel bewaard op mijn pc?

Ik wil geheugen vrijmaken door foto's te verwijderen van mijn iPhone, maar blijven ze dan nog wel in iPhoto staan op mijn mac?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je moet je iphone aan je computer verbinden en dan op iphoto klikken, dan doe je 'importeer alle foto's' en als het goed is vraagt hij of je de originele foto's op ke telefoon wilt houden, dan kies je 'nee' en dan laat je m even importeren :)

Of je laat je foto's in een online document opslaan dat uiteraard is beveiligt met één door jouzelf gekozen wachtwoord.

Als ze er al staan wel alleen nieuwe worden er bij gevoegd en je kunt natuurlijk aan het begin al aangeven dat je foto's op de iphone wilt wissen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100