Met welk programma kan ik films vanaf mijn computer op mijn android zetten en welk programma heb ik nodig om ze daarop te openen?

Ik wil namelijk voor in de auto op vakantie wat films op mijn mobiele telefoon hebben (waar ik voldoende ruimte voor heb) zodat ik me niet verveel tijdens de rit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Sluit je mobieltje met een kabel aan op je pc. Ga dan (op je pc) via Mijn computer op zoek naar de naam van je mobiele telefoon. Open die, en je ziet twee mappen: van je telefoon en je micro sd-kaart. Sleep de video's van de pc naar je sd-kaart. Als je een Samsung telefoon hebt, kun je ook gebruik maken van het programma Kies. Om de video's op je smartphone te kunnen bekijken, kun je b.v. VLC Player op je mobiel installeren: http://nl.appbrain.com/app/remote-for-vlc/org.peterbaldwin.client.android.vlcremote

Je kan je telefoon gewoon aansluiten aan je computer en dan de films op je SD kaartje zetten. Vervolgens kun je de films eventueel opzoeken met File Manager en dan afspelen met MX Video Player (beide te verkrijgen in de Play Store van Google).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100