Hoe haal ik mijn iPod touch 4 uit elkaar?

Hoe haal ik mijn IPod touch 4 uit elkaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan gaat niet zomaar, Apple apparaten zijn zodanig in elkaar gezet dat wij die simpel gezegd niet zomaar uit elkaar kunnen halen/krijgen. Je hebt wel verschillende gespecialiseerde bedrijven die er echter wel een handje van hebben. Wil je het toch proberen? Dan zijn er altijd nog op Youtube verschillende tutorials te vinden.

Dus ik zal het niet doen... Het is echt ingewikkelt hoor... en als hij een keer open is zit er geen garantie meer op... niet meer van de winkel en ook niet meer van Apple. Wat is er dan mis mee. het lijk mij verstandig zoiets altijd van iemand te doen die er echt verstand van heeft!!! Maareh...: Ik heb hier wel iets gevonden... :) http://forums.ilounge.com/hacks-mods/93789-tutorial-open-up-3g-4g-ipod.html suc6 mischien likkt het jou wel. MVG J.

Bronnen:
http://forums.ilounge.com/hacks-mods/93789...

Ik zag in je reactie dat je homeknop kapot is. Ik zou hem eerst opnieuw configureren. Dit kan het al oplossen

Toets iPod touch demontage in op YouTube en dan krijg je een heleboel filmpjes te zien om het zelf te doen Maar wees wel zeker van jezelf om voor dat je hier aan begint Anders ben je dadelijk nog verder van huis en gaat er nog meer kapot dan nu het geval is http://www.iphoneworld.nl/iphone-reparatie-rotterdam Ik heb wel een adres in rotterdam waar ze reparaties uitvoeren toegevoegd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100