iPhone laadt niet op, maar valt ook niet uit?

Ik wilde gisteravond mijn iPhone, die nog 1% batterijpercentage had, aan de lader leggen. Hij reageerde alleen niet toen ik de stekker in het stopcontact stopte. Nu werd ik vanmorgen wakker, en zag ik dat mijn iPhone 12% was. Dat betekent dus dat de telefoon op de een of andere manier wel heeft opgeladen. Maar dit is natuurlijk niet genoeg om de hele dag door te komen. Heeft iemand een oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je hem nu aan de lader legt, laad hij dan gewoon op? anders moet je hem even uit en weer aan zetten. En dan opladen. Of is het probleem dat hij de dag door moet komen? Dan gewoon je lader meenemen..

Ik heb ook precies hetzelfde probleem gehad met mijn iphone. Mijn batterij laadde ook op maar kwam niet verder dan een aantal percentage. Dit kwam niet door mijn iPhone maar door mijn USB kabel waarmee ik het wilde opladen. Ik heb via dagaanbieding.net (want deze hebben ze regelmatig voor heel weinig in de aanbieding) een nieuwe aangeschaft en nu heb ik geen problemen meer met laden. Misschien heb je zelf nog een andere USB kabel waarmee je het meteen mee kan proberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100