weten jullie een goede telefoon? (zie uitleg)

ik zoek een telefoon waar je whatsapp en wordfeud op kan downloaden, en het liefst met touchscreen. en met snelle internet. Maar nou heb ik gehoord dat bij sommige telefoons een bericht bv op msn heel laat aan komt, dat wil ik liever niet. Hebben jullie tips?

Toegevoegd na 6 minuten:
en ook niet te duur zo rond de 120 euro

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

galaxy gio en de galaxy mini maar die is niet heel snel. als je een snellere smartphone wil voor een goedkope prijs zou ik de galaxy ace nemen. maar aan jou prijs te zien de galaxy gio

Een iPhone is een goede telefoon en bied al deze opties aan. Het is wel aan de prijzige kant maar heeft 3g wat razendsnel internet geeft naar mijn mening. Een alternatief voor de iPhone is de samsung Galaxy s. Whatssapp is eigenlijk bijna alleen maar beschikbaar voor smartphones.

Samsung galaxy gio is de beste optie denk ik inderdaad. Htc wilfdire s. Ietsje duurder, maar ook goed! Zo rond de 150-170 euro.

Een android mobiel is het beste hiervoor en het is ook weer niet zó duur, bijvoorbeeld een Samsung Touch of een Samsung Galaxy, maar wat duurder is een iPhone.

een sony ericsson xperia x8 is een leuke android met snel internet en full touchscreen en kost maar 100 euro is dus een leuke aanrader zie bron maar de keus blijft uiteindelijk bij jezelf

Bronnen:
http://www.vodafone.nl/shop/telefoon/prepa...

galaxy y, over al nu maar €99

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100