S.O.S.! Nieuwe simkaart vraagt een pincode en mijn oude code werkt ineens niet meer! Weet iemand de standaard pincode van T-Mobile?

Vandaag nieuwe iPhone 4s opgehaald bij T-Mobile. Ik moest een nieuwe simkaart i.v.m. de gewijzigde grootte. Maar hij vraagt een pincode, logischerwijs toetste ik mijn pincode in... die ik altijd gebruikt hebt. Maar die werkte niet! Ik heb nog maar één poging over. Is dit misschien gewoon 4x een 0?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op het kaartje waar je simkaartje is uitgehaald, staat linksboven je nieuwe code. Je kan ook naar tmobile online gaan en via "mijn tmobile" de optie "pincode vergeten" invoeren. Ze sturen je dan een mail met een tijdelijke code.

Je moet gewoon even 3x fout doen zodat je je pukcode kan invoeren en als je die niet weet kan je die heel simpel via tmobile.nl opvragen en dab kan je gelijk een nieuw wachtwoord invoeren :-) had ik gister heel toevallig ;-)

Yep, de fabriekscode is 0000

Nee, niet doen, niet 4 x 0. De code is voor iedereen anders. Als het goed is dan heb je van T-mobile een plastic plat doosje gekregen met een boekje en een kaartje met je nieuwe simmetje. Op dat kaartje staat je pincode en die is dus voor iedereen verschillend. Niemand van ons kan weten wat jouw pincode is. Zoek het maar even rustig op op dat kaartje, dan komt het helemaal goed. ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100