Hoe komt het dat mij iPod nu al vol is (zie uitleg )

Ik heb een itouch 4g 8gb en ik heb :
15 muziek
9 video's
95 foto's
23 Apps

En hij is nu al vol, ik heb ook een itouch 2g 8gb en die heeft 200 muziek 60 Apps en 300 foto's

Toegevoegd na 44 seconden:
En die is niet vol

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan aan de mb's van je Apps liggen. Sommige Apps zijn zo 500 mb groot.

Het kan liggen aan de batterij. De ene batterij kan beter zijn dan de andere. Ook een andere reden kan zijn dat de apparatuur steeds beter wordt. Voor meer info kun je het beste met Apple contact opnemen.

Ik weet niet hoe lang de video's zijn die er opstaan en wat de kwaliteit is van het bovengenoemde wat op je iTouch staat, maar dat zou er voor kunnen zorgen dat iPod nu al vol is.

Dat kan aan het mb/gb liggen van je apps en muziek.Dus als ik jouw was zou ik de apps die veel mb/gb hebben verwijderen of muziek DOE HET IS HANDIG

Ik weet niet of je FIFA ofzo hebt want, dat gebruikt al 1 gigabyte en heb je films of alleen video's want films verbruiken veel gigabyte. Het ligt niet aan de muziek. Toegevoegd na 46 seconden: en niet aan de foto's, die kun je gewoon houden.

9 videos. Een video is gemiddeld 500mb tot 2gb. Ga uit van 1gb per video, en dit 9x... En je hebt al meer dan op je ipod kan. Verwijder video's die je al gezien hebt. Je kan in iTunes ook zien hoe vol je ipod is. Klik je ipod aan je computer, en dan zie je onderin een balkje met wat hoeveel geheugen in beslag neemt, maar ik weet zeker dat het de video's zijn die zoveel in beslag nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100