Zou je op een Iphone meer, minder of dezelfde hoeveelheid opslagruimte nodig hebben t.o.v. een Ipod Touch?

Ik krijg een Iphone van mijn werkgever en moet kiezen tussen 16, 32 of 64 GB. Ik heb een Ipod Touch met 32 GB en daarvan is nog 6 vrij en daar kan ik nog even mee vooruit. Is er een reden te bedenken dat de Iphone sneller vol zit omdat deze mogelijkheden heeft die de Ipod niet heeft? Enige dat ik kan bedenken is de grootte van de foto's die op een Iphone meer ruimte in beslag nemen, maar verder....? Overigens moet ik voor 32 en 64 gb resp. 100 en 200 bijbetalen, dus gratis is de keuze voor meer geheugen niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vermoed dat je het over de iPhone 4S hebt. Deze maakt zeer hoge resolutie fotos en filmpjes, waardoor deze erg groot kunnen zijn en dus veel ruimte in nemen. Dus ja, je zal wel meer nodig hebben denk ik. Tevens zal je op de iPhone meer applicaties gaan zetten dan op de iPod, omdat je overal een internet verbinding hebt, en dus apps die internet nodig hebben gaat downloaden. Op deze manier raakt je ruimte vrij snel vol.

je hebt al muziek op je Touch dus die zet je niet ook nog eens op je Iphone. De foto's stream je in de Icloud dus die hoef je niet perse op je Iphone te bewaren. En apps nemen idd ruimte in maar hoeveel wil je der op hebben. 16 Mb is te doen maar je zegt je kan er 1 krijgen voor € 100 bijbetalen dan zou ik voor de 32Gb gaan.

Bronnen:
hersenpan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100