Kun je een android toestel ook "jailbreaken" zoals bij de iphone?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan wel maar dan kan je er niet zoveel voordeel eruithalen dan als bij apple. als je gek bent op jailbreaken dan kan je dat beter bij apple software doen omdat je zo verschrikkelijk veel dingen kan via cydia. Android is gewoon een faal als je spreekt over rooten ofterwijl jailbreaken.

Is niet nodig, aangezien je alles toch gratis kunt downloaden via www.4shared.com. De applicaties kun je dus gewoon ook buiten de Market downloaden. Typ op 4shared het naam van de app die je wilt hebben, met APK erachter en downloaden maar.

Ik ben het met de meeste antwoorden maar gedeeltelijk mee eens. Ten eerste, ja je kunt hem rooten en ten tweede, brengt het echt veel voordelen: ik had een htc hd2 - een windows mobile telefoon. Door te rooten kon ik er Android op installeren. Dan komen de meeste toestellen met een OS op de markt en de makers van die toestellen aarzelen vaak lang om een nieuwere versie uit te geven. Tot aan Android 2.3.4 konden crackers aan je gegevens komen, maar vanaf die versie is dat veranderd. En als je dan nog de hele tijd op je telefoon provider - fabrikant - moet wachten op een update, loop je versterkt risico. Dan zijn er nog jongens (misschien ook meisjes) die zodanig aan de ROMs sleutelen dat je telefoon sneller wordt, meer geheugen vrij heeft, andere apps kan gebruiken, enz. Het enige nadeel is, dat (maar dat is bij apple ook) je garantie vervalt als blijkt dat door het rooten je telefoon kapot gegaan is. Dat risico loop je dan altijd, maar ik heb tot nog toe geen problemen gehad. Wat ook leuk is, is dat je gegevens blijven bestaan bij het installeren van een nieuwe ROM versie (moet je wel even op je google account opslaan - en je mag je SDkaart niet wissen). Kijk maar eens op volgende site... sta je versteld van wat die mensen kunnen doen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100