Kan ik een onbekend nummer blokkeren?

Ik word nu al een paar weken de hele tijd onbekend gebeld op mijn mobiel. Helaas ben ik de hele tijd te laat met opnemen omdat ik bijvoorbeeld op school zit. Hierdoor is mijn mobiel ook al een keer afgepakt omdat hij afging.

Mijn vraag dus: kan ik een onbekend nummer blokkeren?
Ik heb een Samsung chat 335.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb ooit mijn klantenservice gebeld met dezelfde vraag. Zij zeiden dat ik de tijden moest noteren wanneer dat nummer belde en dat zij dat nummer dan eerst een waarschuwing zouden geven. Waarschijnlijk is het een verkoper van iets. Die bellen heel vaak meerdere keren terug, net zolang tot ze je gesproken hebben

Ja, je kunt via je provider het nummer laten traceren en je kunt dan in de winkel het nummer laten blokkeren.

Ik heb dit ook gehad, een onbekend nummer belde mij iedere dag rond tien uur. Toen ik een keer les uitval had, nam ik op. Ze zeiden: 'Goedemiddag spreek ik met mevrouw (...)? Ik zei: 'nee, u spreekt met (...).' Zei zei: 'dan heb ik het verkeerde nummer, sorry voor de overlast en tot ziens.' Het bleek een afkick kliniek te zijn van de gene die mijn nummer eerst had. De volgende dag belden ze weer. Die middag belde ik naar tMobile en zij hebben het nummer geblokkeerd!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100