Hoe kan je op een iPod touch gejailbreakt overal internet hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dit is niet mogelijk. je kunt wel via je iPad via 3G internet hebben, en als je je ipad heb gejailbreakt kun je tethering doen, dan kun je via je iPod op internet via het internet van je iPad. je kunt wel via wifi internet hebben op je ipod, en er zijn ook apps in de Cydia store dat je sommige beveiligde wifi codes kunt kraken, maar ik weet niet hoe die App heet.

Je kan nooi overal internet hebben met een ipod touch, tenzij er een Wifi signaal in de buurt is waar jij de wachtwoord van weet. Jailbreaken betekend dat je andere programas die niet door apple zijn gecontroleerd op je ipod installeren. Jailbreaken is niet veilig omdat apple geen controlle meer heeft over wat de aplicaties van de jailbreak kan doen met je telefoon, zonodig kan het ongemerkt een virus zijn bijvoorbeeld. Toegevoegd na 45 seconden: Ik had ergens telefoon geschreven hiermee bedoel ik dus ook een ipod touch mee.

Als het goed is, is er een app genaamd MyWi. Dit kan je downloaden via cydia. Ik weet niet zeker of hij het dan doet, mijn iphone is namelijk niet gejailbreakt. Anders moet je even kijken op youtube naar: MyWi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100