Ik heb mijn iPod gejailbreakt, maar hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn apps gedownload via de jailbreak, toch bewaart blijven na een update van iOS?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is (voor zover ik weet) helaas niet mogelijk. Als je jouw iOS update, gaat je jailbreak er ook vanaf, en kan je die apps die gedownload zijn via installous (= jailbreak) dus ook niet behouden.

Dit is helaas niet mogelijk. Je moet ze opnieuw downloaden en installeren. Natuurlijk ben je ook al je gameplay kwijt en moet je dus met alles opnieuw beginnen. Als ik het goed heb begrepen wordt dit met de updates vanaf ios 5(jemoet dus al ios5 hebben geinstalleerd) dit niet meer het geval. De updates passeb alleen de kernpunten aan en vervangen niet alles waardoor een herstel nodig is :) oftewel wacht met updaten tot ios 5. Begin dan dus een x opnieuw. Daarna hoeft t niet meer :)

Dit is deels mogelijk, als je gejailbreaked hebt en hem sychroniseert met itunes slaat itunes ze op. Update je iPhone, jailbreak hem weer eb zet installous erop. Sychroniseer hem opnieuw and you got it back.

Je kan de ipa bestanden gewoon weer opnieuw instaleren hoor, maar dan moet hij wel eerst weer gejailbreaked worden en je moet daarvoor een speciaal tweakje downloaden via cydia.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100