Hoe verleng ik de batterijduur van mijn samsung galaxy s2?

Als de telefoon op stand-by in mijn broekzak zit dan gaat er ong 15% batterij per uur af zonder dat ik hem gebruik hoe kan dit en hoe kan ik dit voorkomen

Weet jij het antwoord?

/2500

zet hem op de besparende stand.

Er zit een bug in de huidige versie van android. Deze versie kan niet goed omgaan met de dual core processor. het probleem kan word opgelost nadat je je toestel hebt geupdate. De update is nog niet beschikbaar in nederland.

Gebruik er een recharger bij, die heeft een capaciteit van 4 batterijen van je mobiel

Zet je 3G uit, dat bespaart alvast een hoop batterij. En als je data Roaming hebt, moet je die ook zeker uit zetten. Weet niet of t met de Samsung galaXy kan maar aanrader is ook om actieve apps af te sluiten.

Ga naar een lege pagina op je desktop en houdt lang je vinger op één plek. Je krijgt dan een menu. Intalleer een widget die 'Energie' heet. Nu kan je naar believen Wifi, Bluetooth en GPS uitzetten, die vreten de meeste energie. Ook kun je je scherm dimmen met een knopje van deze widget. Dit helpt allemaal aanzienlijk.

Beste allen, Jullie kunnen sinds vandaag ook de nieuwe Android 2.3.4 update uitvoeren via Kies. Hiermee wordt de batterijduur van het toestel verlengd, doordat een dual core processor bug wordt opgelost. Met vriendelijke groeten, Alex Samsung WebCare www.samsungworld.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100