Kan ik met Blackberry Internet ook een ander toestel gebruiken?

Ik heb nu een jaar een Blackberry met Blackberry internet, dit loopt nog een jaar door. Nu ben ik het toestel al zat en wil graag een ander toestel kopen (geen BB dus). Nu vroeg ik me af of ik met BB-internet ook gewoon kan internetten op een ander merk toestel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een heel andere ervaring. Ruim een jaar geleden gebruikte ik de Blackberry Bold 9500 met een Blackberry abonnement van Vodafone. Ik besloot over te stappen naar een iPhone 4 en heb het Blackberry abonnement meegenomen omdat het nog niet geeindigd was. Ik kon via de iPhone 4 prima op Internet en betaalde geen extra kosten, alles viel in het Blackberry abonnement. Na een paar maanden kon het dure Blackberry abonnement worden beeindigd en stapte ik over naar een goedkoop SIM only abonnement met ongelimiteerd internet bij Vodafone. Kortom, mijn ervaring is dat het wel kan. Diverse forum gebruikers op internet melden eveneens dat zij gewoon konden Internetten met Blackberry Internet op een ander toestel ondanks mensen die het tegendeel beweren. http://blackberry-nl.com/index.php?action=printpage;topic=8493.0 Wat mij wel opvalt is dat het met name Vodafone gebruikers zijn bij wie het wel lijkt te lukken. Daarom 2 tips: 1) Vraag je provider of het mogelijk is. 2) Stop je Blackberry sim even kort in het toestel van een vriend of vriendin en kijk of je het internet op kunt. Succes!

Nee, dit kan helaas niet. De blackberry internet is speciaal voor de blackberry. Je betaalt er ook iets meer voor dan de normale internet op andere toestellen. Je kunt natuurlijk wel een andere type/model kiezen van de blackberry daar kan de blackberry internet wel op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100