ik heb 10 euro. voor vodafone opgewaardeerd voor mijn blackberry maar ik ben bang als ik op een internetpagina ga en dat ik niet lang meet kan pingen?

ik heb een blackberry gekogt maar zonder abonnement maar ik heb 10 euro opgewaardeerd maar ik ben bang als ik op een internetpagina ga dat ik dan niet meer kan pingen omdat ik geen beltegoed heb

Weet jij het antwoord?

/2500

Ping gaat via internet en zal dus geld kosten. Een internet site bezoeken of Apps via internet op je 3G (dus niet wifi) zullen ook geld kosten want 3G gebruiken kost beltegoed. Conclusie, als je veel internet sites bezoekt zal je dus minder kunnen pingen. PS: wat Olmert altijd heb laten vertellen is dat een BB het best is als je er een internet abonnement bij neemt.

Bij Vodafone kan je een BloX Internet voor je BlackBerry nemen. Dit houd in dat je wél een 'BlackBerry PrePaid simkaart' moet aanschaffen van Vodafone. Hierna betaal je €12,50 per maand maar kan je wel gewoon internetten en je kan niet over je limiet heen gaan waardoor je extra moet betalen. Het is geen abonnement en je zit nergens aan vast. Je kan zelf bepalen of je de volgende maand weer internet wilt en daarom €12,50 weer wilt bepalen (dat kan dan van je beltegoed afhalen). Om te kunnen bellen moet je dan wel nog extra geld opwaarderen. Voor meer informatie zie:

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100