Heeft iemand ervaring bet yarvik tablets

Heeft iemand ervaring met de yarvik tab 310 of yarvik tab 210?? Is dit een goed merk??is het waard voor je geld??

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de Yarvik Tab310 zit geen Android Market omdat deze niet officiëel gecertificeerd is voor Android. Daarom kun je er officieel geen Apps op installeren, dus heb ik 'm omgeruild voor een iPad, kost meer, maar dan heb je ook veel meer!

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl
http://www.apple.com/nl/ipad/

Wat wil je er mee kunnen doen? Voor alle duidelijkheid: het is geen Ipad! Maar voor alledaags gebruik, filmpje, mailen, muziek luisteren, boekje lezen is het een leuk speeltje. Kan helaas niet met de PC communiceren, dat moet via een USB stick en dat is heel omslachtig. Derhalve ben je lekker bezig. Gekocht voor € 125,= bij Alternate. Toegevoegd na 3 minuten: Apps kunnen dus wel via de USB stick toegevoegd worden!

Voor het kleine beetje dat de yarvik tab310 kost werkt hij goed. Eerst dacht ik er anders over maar na wat googlen ben ik er achter gekomen hoe ik toch makkelijk apps kan downloaden dus nu heb ik muziek spelletjes en noem maar op. Natuurlijk is een ipad beter maar dan ben je zeker 3 a 4 keer zoveel kwijt. Een andrr nadeel van de tab310 is dat om op youtube filmpjes te bekijken je naar de mobiele site moet. Toegevoegd na 10 minuten: Je kan apps ook snel downloaden via je tab310 voor info ga naar deze site

Bronnen:
http://www.winmo.nl/apps-installeren-op-je...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100