Ipod in DFU mode ??

Ik heb een IPod Touch 2e generatie.

Heb hem gejailbreakt met een programma Cydia, hij werkt perfecte Nadat ik hem klaar had alleen is het probleem echter dat als ik hem uit heb gezet zonder problemen gaat hij daarna niet meer aan.

Volgens uitleg van site staat die dan in DFU mode maar dat kan de iPod toch nooit zelf doen?? Ben er in totaal 7 uur achter elkaar geprobeerd (opnieuw jailbreak) erop te zetten, allemaal geen probleem maar als ik hem uitzet doet hij Niks meer.

Hoop dat iemand het weet.”

gr

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het goed is heb je via itunes een herstelpunt gemaakt toch? (gesynchroniseerd voor je m ging jailbreaken) sync m nog een keer met itunes en laat hem herstellen naar dat punt. Dan heb je als het goed is weer je ipod zoals hij was voor je m jailbreakte. Verder zou ik even na gaan zoeken of je de juiste break hebt, of er 'gelijke' problemen zijn te vinden op internet met evt antwoorden daarop. Ik heb zelf mijn ipod en iphone meerder keren gejailbreakt en weer teruggezet zonder problemen. Welke jailbreak gebruik je?

Je moet de thuis knop en de lock knop tegelijk 10 seconde inhouden dan recet de iPod zich maar cydia blijft er wel gewoon op staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100