Wat is een goede seniorentelefoon?

Met een duidelijk beeldschermpje die ik ook met zonlicht kan zien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon een simpele nokia. Maar als je ook moeite hebt met kleine knopjes, zijn er ook speciale telefoons voor ouderen met grotere knoppen.

Emporia is er één speciaal voor senioren: De Emporia LifePlus heeft grote toetsen, een eenvoudig afleesbaar scherm en een zeer eenvoudig menu met slechts vijf opties. De grote tekens zijn goed zichtbaar in het scherm, dat oranje verlicht is. Daarnaast heeft dit toestel speciale luidsprekers. Zo kunnen ook mensen met een gehoorapparaat de telefoon gebruiken. Uniek aan de EmporiaLIFEplus is de speciale alarmknop. In geval van nood kan de gebruiker hiermee met één druk op de knop gemakkelijk hulp inroepen.

Bronnen:
http://www.phonehouse.be/store/nl/mobile/e...

een nokia met niet teveel poespas. gewoon een toestel waar je mee kan bellen en smsen

Johns Phone, lekker simpel en met grote duidelijke knoppen.

Bronnen:
http://www.ben.nl/telefoons/johns-phone-basic-wit

Nou ik zag paar weken geleden op tell sell of tommy teleshopping ofzoiets Op tv een mobiel met grote knoppen die alleen kan bellen en smsen. Op De achterkant van dat mobieltje zit een soort sos-knop. Die als Je erop drukt een hard alarm geeft en automatisch 112 belt. Dus als je wordt overvallen of bedreigt ofzo. Voelen de bedreigers Zich snel genoodzaakt er als een haas vandoor te gaan. Ideaal ook voor Een eerste mobieltje voor kinderen. Zonder alle poespas. :p

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100