samsung galaxy S2 niet te groot?

Als ik naar youtube kijk of foto's bekijk van de galaxy S2 vind ik hem erg groot uitzien. Klopt dit? Past hij wel goed in een normale spijkerbroek-broekzak, of zit hij dan strak oid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op zich valt het wel mee, erg te vergelijken met zijn voorganger: S afmetingen: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm S2 afmetingen: 125.3 x 66.1 x 8.5mm Hoop dat je wat wijzer bent geworden!

De galaxy S2 is net als vele andere smartphones van dit moment tamelijk groot. de S2 is slechts 0,3 Inch groter dan zijn eerste versie dus het valt mee. Hoe groter het scherm hoe groter het gebruiksgemak, het is alleen minder gemakkelijk in het vervoeren. Ik heb zelf sinds kort ook een grote smartphone (HTC Incredible S), het was wel even wennen met het formaat, maar nu ben ik eraan gewend en wil ik niet meer zonder ;)

Heb het ook zit heerlijk in me broek. Als je het te groot vind, koop je een ander, hoe simpel kan het leven zijn. Of je gaat naar de winkel en vraagt of je het even in je broek mag stoppen.

dat valt erg mee hij is net zo groot als de meeste smartphones op dit momenten dat is eigenlijk de normale groote voor een smartphone

Ik heb hem nu sinds vrijdag. Het is wel even wennen maar dat is snel gebeurd En daarna heeft het alleen maar voordelen. En de helderheid van het grote scherm is enorm goed !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100